ПП «ВКФ КОНКОРД» — криворізький виробник вікон світового класу

КОНКОРД — це один з найстаріших та найуспішніших вітчизняних виробників вікон. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий асортимент продукції, високу якість, професійне обслуговування та безкоштовну гарантію.

Ми поспілкувалися з директором компанії, Михайлом Мармером, щоб дізнатися більше про продукцію, історію, досягнення та перспективи компанії КОНКОРД.

Переходьте за нашим посиланням та отримуйте ексклюзивну знижку на вікна та двері КОНКОРД від Асоціації Бізнесу Кривого Рогу!

Продукція

Вікна КОНКОРД виготовляються з високоякісного ПВХ-профілю, який гарантує довговічність, зносостійкість та надійність. Завдяки сучасним технологіям та інноваційним рішенням, вікна «Конкорд» мають чудові тепло- та звукоізоляційні властивості, що дозволяє економити на опалюванні та гарантувати затишок приміщення.

Повний асортимент «Конкорд» включає:

  • Стандартні вікна — з 4-х або 5-камерним профілем, які підходять для більшості житлових приміщень.
  • Енергозберігаючі вікна — з покращеними теплоізоляційними властивостями, які дозволяють економити на опаленні.
  • Шумоізоляційні вікна — з посиленою звукоізоляцією, які ідеально підходять для мегаполісів та шумних районів.
  • Панорамні вікна — великого розміру, які візуально розширюють простір і дарують відчуття свободи.
  • Вхідні двері — надійні та безпечні, які захистять ваш дім від найхитріших методів проникнення.
  • Балконні двері — легкі та зручні, які забезпечують вихід на балкон або лоджію.
  • Міжкімнатні двері — стильні та елегантні, які стануть окрасою будь-якого інтер'єру.

«Ми цінуємо кожного нашого клієнта та партнера, надаємо їм індивідуальний підхід, професійну консультацію, швидке виконання замовлення, кваліфікований монтаж та безкоштовне гарантійне обслуговування», — директор компанії, про сервіс КОНКОРД.

Якщо хочете оновити вікна чи двері, або ж якщо нинішні вас не влаштовують шумоізоляцією чи хочете зробити оселю теплішою, то зараз найвдаліший час для оновлень. Замовляйте вікна та двері за нашим посиланням та отримуйте знижку від Асоціації Бізнесу Кривого Рогу.

Переваги продукції КОНКОРД

Власне підприємство, що гарантує контроль якості на всіх етапах виробництва та можливість виготовлення вікон за індивідуальними розмірами та побажаннями клієнтів.

29 років досвіду, що дозволяє компанії бути лідером на ринку вікон, знати всі тенденції та впроваджувати інновації першими.

Якісні матеріали. Компанія КОНКОРД співпрацює тільки з перевіреними та сертифікованими постачальниками, які гарантують екологічну безпечність та довговічність своєї продукції.

Професійна консультація. У компанії КОНКОРД працюють кваліфіковані менеджери, які допоможуть вам підібрати оптимальний варіант вікон для вашого приміщення, розрахують вартість замовлення, дадуть поради щодо догляду та експлуатації.

Швидке виконання замовлення. Компанія КОНКОРД має великий склад готової продукції, налагоджену логістику, а також окреме виробництво для виготовлення вікон на замовлення. Таким чином період від покупки до отримання товару скорочено до мінімуму.

Кваліфікований монтаж. В компанії працюють досвідчені працівники, які монтують вікна з дотриманням всіх технічних норм та правил, що забезпечує герметичність та естетичність віконних конструкцій.

Безкоштовне гарантійне обслуговування. Компанія КОНКОРД надає гарантію на свою продукцію від 5 до 10 років, залежно від типу вікон. У разі виникнення будь-яких проблем або несправностей, компанія безкоштовно виправить їх у найкоротший термін.

Історія успіху

ПП «ВКФ КОНКОРД» була заснована в 1995 році, коли завод-виробник вікон у місті Одеса запропонував Михайлу Мармеру стати офіційним представником у м. Кривий Ріг. Так відкрився перший салон КОНКОРД на Поштовому проспекті, який пропонував покупцям німецькі вікна із профілю KBE.

«На той час це був один із перших віконних салонів у місті, який пропонував якісну та сучасну продукцію», — згадує Михайло Мармер.

Після 3-х років успішної діяльності, у 1998 році компанія придбала обладнання та запустила власне виробництво вікон з ПВХ. Перейнявши досвід світових виробників та застосувавши власні розробки, КОНКОРД у перші 5 років діяльності зайняла передові позиції на ринку України.

З того часу ВКФ КОНКОРД постійно розвивається, впроваджує нові технології, розширює асортимент та географію своєї діяльності. Сьогодні компанія виготовляє не тільки металопластикові вікна та двері, але й алюмінієві конструкції, фасади, перегородки, вироби з нержавіючої сталі, жалюзі, ролети; автоматичні ворота.

Звичайний покупець може замовити вікна через торгівельні маркетплейси: Rozetka та Prom — покупку доставлять у найближче відділення Нової Пошти. Також є опція самостійно «пощупати» продукти компанії у 8 шоурумах у Дніпропетровській області та Черкасах. 

Досягнення ВКФ КОНКОРД

За майже тридцятирічну роботу, компанія відзначилася видатними досягненнями для галузі, що і дозволило ВКФ КОНКОРД стати одним з найпопулярніших виробників вікон в Україні. Серед основних досягнень:

  • Побудова високотехнологічної лінії виробництва та модернізація обладнання до світового рівня, що дозволило виготовляти продукцію найвищої якості.
  • Введення регулярних курсів підвищення кваліфікації для співробітників — щоб потік інновацій ніколи не припинявся.
  • Розширення асортименту. З моменту утворення, ВКФ КОНКОРД сильно вийшли за рамки створення вікон. На сьогоднішній день компанія виготовляє: двері, фурнітуру, жалюзі та ролети, алюмінієві конструкції, ворота та проводить скління балконів та лоджій.
  • Обслуговування понад 10 торгових та розважальних комплексів, онколікарень, інфекційних лікарень, ресторанів та кафе.
  • Оновлення дизайну та кольору великої кількості торгових точок у трендових кольорах в 2020-2023 роках.
  • Побудова мережі з 500 дилерів, що дало змогу перетнути відмітку у 10 000 клієнтів і це число постійно збільшується.

Заключне слово

«ВКФ КОНКОРД» — це надійний виробник вікон в Україні, який пропонує своїм клієнтам якісну, технологічну та надійну продукцію світового рівня по доступним цінам.

«Ставимо перед собою нові завдання та виклики і будемо йти до них із нашою командою професіоналів!», — заявляє Михайло Мармер.

Ми бажаємо компанії КОНКОРД успіхів, процвітання та задоволених клієнтів! Також нагадуємо, що при замовленні вікон та дверей КОНКОРД через наш сайт, ви отримуєте знижу від Асоціації Бізнесу Кривого Рогу. Не зволікайте — пропозиція ексклюзивна та обмежена часом!